fredag 19 juni 2009

Midsommarafton på Nycelviken i sol!

Det skulle regna hela midsommarafton men ännu en gång hade väderprognoserna fel, denna gång till det bättre :) Vi har haft sol och uppehåll hela dagen med undantag lite duggande.


PÅ förmiddagen var jag och William ute i parken och lekte och så plockade vi blommor för att sedan göra en midsommarkrans till William. Efter det slocknade William och vi fick äta midsommarlunch själva i lugn och ro. Det var nice! Öl, sill och nubbe och massa annat gott!


Vi hade planer att åka till skansens midsommarfirande men eftersom att vi inte visste hur vädret skulle bli så åkte vi till midsommarfirandet här i närheten. Vi gick till Nyckelviken. Det var ett jättestort midsommarfirande där med karuseller, lotter, midsommarstång osv.... Och så har de ju alla djuren också!


Vi var först och kollade på djuren, kaniner, hönor, grisar och hästar. Grisarna var roligast tyckte William :) Därefter blev det dans runt midsommarstången. Små grodorna och så... och william hade på sig sin krans ibland men det var inte så jätte poppis faktiskt.


Henrik köpte en stor fin nalle puh/nasse ballong till William. Väldigt uppskattat!
SÅ SÖT MIDSOMMAR KILLE!
MAMMA OCH PAPPAS LILLA ÄLSKLING!

1 kommentar:

  1. Oj vad stor "lille" William har blivit! Men lika söt är han verkligen fortfarande! Kul att ni har börjat blogga så att man kan läsa om allt roligt ni gör! GLAD SOMMAR!

    SvaraRadera